Kvällens favoriter

http://cdn01.tv4.se/polopoly_fs/1.1208687.1253090469!image/1204386812.jpg_gen/derivatives/w450/1204386812.jpghttp://www.tv4.se/polopoly_fs/1.1087546.1247141487!image/2799177432.jpg_gen/derivatives/w450/2799177432.jpg

Mina absolut favoriter var Rabih och Erik, bäst var de

Vem var er favorit ikväll?

Nu måste jag dra
xoxo The City Girl

De drar till sig publik

Man behöver inte gilla fotboll för att se på matcher (hehe, skojar)

fabio_cannavaro.jpg Fabio Cannavaro image by Juventina19831 http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2006/10/cristiano-ronaldo-luso.jpg
http://www.visit4info.com/sitecontent/LG/fullZZZZZZPRW061101011304PIC.jpg
http://3.bp.blogspot.com/_iUHRjXY-eJk/SWh1Rksa0pI/AAAAAAAAAFo/MlZGnGdZBUQ/s400/Torres.jpghttp://www.independent.co.uk/multimedia/archive/00187/torres_187691t.jpghttp://cm1.theinsider.com/media/0/453/21/sergio-ramos-1.0.0.0x0.415x600.jpeghttp://farm3.static.flickr.com/2370/2398283781_0f9565579b.jpg

Var det mitt fel egentligen?

Idag när jag slutade skolan så var jag värsta glad att jag äntligen skulle hem och softa. När jag kom till spårvagnshållplatsen såg jag att det var fullt med människor, det var tydligen problem med spårvagnen, så jag gick till busshållplatsen istället, där var det också fullt. Bussen kom och alla trängdes på för att få en plats, folk puttade mig fram. Vilket gjorde gång på gång att jag ramlade fram på en gammal kinesisk kvinna som inte rörde sig, själv kunde jag inte hjälpa att tonvis med människor puttade mig fram hela tiden. Kvinnan stod still och började slå mig vid sidan om, medans de andra fortvarande puttade mig bakifrån. Tillslut satte jag mig äntligen, men kvinnan satt vid sidan om mig och gav mig en dödsblick, jag försökte förklara för henne att det var folk som puttade men hon vände sig om och sa till en gammal man som satt brevid henne att jag puttade henne bakifrån fast än jag inte kunde hjälpa det, för att jag själv blev puttad. Så det slutade med att jag satt i bussen och skämdes hela vägen hem.

snejana2ns4.jpg

Well ha en trevlig kväll xoxo The City Girl

Folks tragiska händelser i deras liv

Ibland brukar jag gå in på en sida där folk från hela världen skriver sina tragiska dagliga händelser och nästan alla är roliga, man skall väl inte skratta åt tragiska händelser, men man kan bara inte hjälpa det.

Här är ett:

Today, my girlfriend dumped me proclaiming she wanted someone more like her "Edward". I asked her who Edward was. She held up a copy her "Twilight" book. She was talking about a fictional vampire. FML

Alltså tjejen dumpade honom för Edward i Twilight




(girls imaginations can go over the limit)


http://i99.photobucket.com/albums/l289/metalhead_1990/EdwardCullen.jpghttp://www.yorkblog.com/books/twilight%20book.jpg

♥♥My new love♥♥



Studded Gladiator Ankel Strap Platform High Heel Sandals Womens Shoes
Studded Gladiator Ankel Strap Platform High Heel Sandals Womens Shoes
Är det inte riktigt heeeeeeeeeeeeeeta skor, ska skaffa dem, vänta bara (hehe) älskaaaaaaaaaaaaar liknande skor med nitar på, grymt snygga säger jag bara.
♥♥
xoxo The City Girl ♥♥

Adriana Lima VS Megan Fox

 



Adriana Lima

http://www.papermag.com/blogs/Adriana-Lima01.jpg

 

 

Megan Fox

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/06/meganfox3006_415x562.jpghttp://cdn.buzznet.com/media/jj1/2009/06/megan-fox-tokyo/megan-fox-transformers-tokyo-press-04.jpg

 

Så min fråga är vem anser ni är vackrast?









Natt inlägg

Hejsan svejsan peeps, kollar nu på en skräk film som går i kanal fem, och jag hatar, hatar elr inte gillar, ok gillar bara inte skräk filmer för att känslan man får efter filmen, kollar bakom varje dörr osv, elr är det bara jag som är fortvarrande uppskakat efter skräck filmer? Komedi älskar jag däremot. Men nu avbryter jag filmen, hatar helt enkelt skräk!

Idag
hade min familj middagsbjudning och ni kan väl gissa hur kaos det är med släktningar som träffa och pratar om gammla, gammla minnen. En tjej kompis till mig och syrran kom på besök och gossipade vilket slutade med att vi skrattade tills vi fick ont i magen.

Imorgon ska jag på en fest och måste kolla igenom min stooooora gaderob efter en riktig snygg outfit, vrf köpa när det kan finnas snygg fest klädsel i gaderoben som man inte har andvänd än och som fortvarande har prislappen på. Jag har sådana tillfällen då jag hittar kläder som är så nya att de har fortvarande har prislappen på. Men det måste vara en skit snygg en, för att en eye candy som jag har gillat länge, well han har oxå gillat mig ganska länge (fast han är verkligen inte bra på att gömma det) kommer att vara där.hehe


http://www.allgraphics123.com/graphics/sweet-dreams/sweet-dreams38.gif
Sweet Dreams
xoxo The City Girl



Min åsikt om Twilight prylarna

Är det bara jag som har tröttnat på Twilight grejerna? Men alltså seriöst, man ser unga tjejer säga "åh jag vill ha new moon chockladet," comon. Företagatre försöker lura av pengarna av fanatiska Twilight fans. Förstå mig inte fel nu, själv, älskar, älskar jag Twilight har läst bökerna flera gånger om, sett filmen om & om igen, väntar ivrigt på New Moon, men det jag stör mig på alla saker som säljs och sägs ha något med Twilight att göra, det är FÖR överdrivet tycker jag, Och seriöst vilken tjej skulle vilja ha en förlovningsring med vampyrtänder? Är folk verkligen så knäppa?




vamprings.jpgvampteethnecklace.jpg
0d4f0871
Twilight Beauty Makeup Luna Volturi

Pointless!

Kollade nyss på idol & jag har redan favoriter, lol.
Tidigare idag jag gjorde "vilket språk passar din personlighet" på facebook, och tydligen är det Norska, se hur min personlighet är, och det är sant verkligen.

Norska

Indisk_toalett_profile

Om du försökte råna en bank så skulle personalen skratta och bjuda dig på en kaka. Du låter snäll och harmlös och alltid glad. Kanske satsa på en karriär som svartrockare? Du pratar norska.


Dagens LOL


Rolling

Nu är jag hemma efter en skön övningkörning och tittar påmy super ex & samtidigt smallvile,  Bilkörningen  gick väl ganska bra kan jag väl säga. Ok det var tre månader sen jag körde en bil, så lite krångligt har det väl varit, jag kan väl säga att pappa tjatade hela tiden om vad jag gjorde fel, inte först, men efter tusen tals misstag. Men efter de tusentals misstagen körde jag som en proffs(hehehe).Körkort here I come.
Och idag blev jag kär, nej inte riktigt, men i två par skit snygga heta skor, som ni bör veta så är jag en riktig shoeholic.



Skulle kännas underbart att ha sådana sko gaderob



xoxo The City Girl

Fredag

Idag är det soligt och gött här i Götet. Jag kom just från stan och är påväg dit igen, well jobbet som stylist kallar på mig, ne skojar men jag är en stylist (hmmm... för min familj& vänner) alla nära gillar att fråga mig om klädråd (hehehe). Och när jag ändå ska till stan, vad är bättre att köra dit själv (ja övnings köra), det var ett tag sen jag övningskörde så önska mig lycka till.

http://pradeep3100.files.wordpress.com/2009/07/mercedes_mclaren_sl65_amg_400_hp_mock_up.jpg

Tänk om man hade en sådan bil. Anyway nu ska jag dra. Hörs ikväll
xoxo The City Girl

Idol




Snooza!!!!!

En sak jag ångrar: Att ha snoozat imorse, kom en timma försent idag. Jag vaknade i tid, tänkte ska bara sova fem min till det är ju ingeting, nemen åå jag vaknade en timma senare.
Just great.

http://3.bp.blogspot.com/_KnEPc1aMbWA/SmTVRIHorTI/AAAAAAAACOc/XFFb0ZaaHQ0/s400/daria_werbowy.jpg


xoxo The City Girl

090916 My Day

Idag känner jag mig så stolt, hade ingen skola idag men vi hade mattestuga, så jag drog mig själv till skolan, pappa skjutasade mig till skolan eftersom han ändå var på väg till sitt jobb. De var bara några personer där så vi jobbade med matte, medans läraren hjälpte och satte på musik. Det var ganska skönt, verkligen en bra sätt att ha matte, om man är en person som inte gillar mattelektioner. Efteråt drog jag till en annan gym än den jag brukade gå till,för jag ville ju byta från mitt gammla gym, så jag frågade om kostnaderna osv. Gick sen vidare till biban för att låna körkortsboken, men den var utlånad, så nu är jag hemma. Och försöker göra mina läxor.

http://trevligtanorektisk.files.wordpress.com/2009/06/dariawerbowy3.jpg

Aja nu ska jag jobba vidare ...Hörs senare!!!

xoxo The City Girl

Vad tycker ni om Bella i VMA?

Jag tycker att det skulle vara Kenza som skulle vara i VMA, det var ju ganska synd att hon blev sjuk. För det första så kan hon ju utala engelska ord mkt bättre än vad BolndinBella kan. Seriöst, kunde det ha blivit mer pinsamt för henne eller? Kenza hade förmodligen gjort mycket, mycket bättre jobb, för hon är proffesionell. Hon är mer äkta vara. Hon är sig själv och plus så har hon ett stort musikintresse, vilket skulle säkert leda till att hon skulle ställa mer intressantare frågor. Blondinbella betedde sig ganska osäkert, ja visst är man nervös, för det är ju självklart VMA och man träffar ju alla sorters kändisar. Men andas in och ut, och agera professionell för det var ju hennes jobb.
Ok skulle jag själv klara det bättre? Klart att jag skulle, ne jag säger det bara inte, på den engelska biten skulle jag klara tusengånger bättre, well eftersom jag redan pratar engelska ganska mycket, när jag är hemma & ibland med kompisar. Men det skulle vara väldigt överväldigande med alla de kändisarna. Jag säger inte att Bella är dålig, men hon kunde ha agerat lite professionellt eftersom, ja hon representerar ju Svergie.




SE HÄR den pinsamma intervjun med LO från The Hills.

Ok nu alla Bella supporters bli inte arga nu, för det är bara min åsikt, men ni är välkommna att kommentera vad ni tycker!

Håller ni med mig, elr ej?

xoxo The City Girl

Var Kanye West hög?

Var Kanye West full när han gjorde så eller hög? Tyckte att det var bara sjukt gjort!


vill ha, vill ha, vill ha

Är de inte skit snygga



klasskompisen ficktjuv?!

Idag har det varit en bra och skön dag, men efterlunch hände något jag fortvarande grubblar över.
I fredags när jag kom hem märkte jag att min headset till min mobil inte fanns kvar i väskan, jag letade och letade utan att hitta. Så idag efter lunch tog en klasskompis min väska.

K,K: Jag ska bara kolla i din väska

Jag: Varför

K,K: Ska bara kolla i din väska

Jag: (tycker det låter konstigt att bara rota i någons väska utan någon anledning, men säger) "eeh, ok?"

Jag tittar på henne medans hon rotar bland mina tillbehörigheter. När lektionen höll på att börja öppnade jag min väska för att ta fram en bok, och där låg headseten som försvann i fredags.
Förra onsdagen så frågade läraren eleverna, om deras mattebok försvann skulle de ta någon annans om personen inte såg? Och kan ni gissa vad hon svarade? Att hon skulle ta om ingen såg på 
Och det är ganska självklart att hon tog den, men varför tror ni hon lämnade tillbaks den.

a: Hon kände sig skyldig

b: Hon behövde den inte längre

c: Hennes mobil var inte till den headseten

http://alexaaaa.blogg.se/images/2009/heidi_klum3_26505153_27276824.jpg

Ha en underbar dag xoxo The City Girl







New Moon

Jag lägntar ganska mycket till New Moon, lägntar nu bara ännu mer när jag ser trailern!!! 20 November come faster


Lägntar ni till New Moon?

xoxo The City Girl

-

Hade värsta tur i morse, trodde att jag skulle bli värsta försenad, så jag skyndade mig till skolan och gissa när jag kom till klassrummet så var det bara en person där och ingen lärare, läraren kom in efteråt och gav oss våran uppgift sedan drog han iväg. Tre personer gick ut från klassrummet för att göra uppgifterna, två spelar på datan och jag tror en sover. Ja vilken klassrum, men jag älskar den. Och ja jag bloggar, men nu måste jag vara en bra elev och göra min uppgift hörs senare
http://www.seanmelody.com/Empty%20Classroom.gif
xoxo The City Girl

MY FEAR!

I morgon händer något jag inte ser framemot inget hemskt, det är egentligen bra för mig men jag säger bara att jag inte ser emot det. Nej jag säger inte vad de är, ni kan mycket gärna gissa om ni vill. Men jag kan inget annat göra än att bara svälja och gå igenom det. Wish me luck.
http://wall.alphacoders.com/images/Dark/thumbbig-Dark-Forest-35836.jpg
Sov gott my fellow readers, alltså ni som ska lägga er och inte ska titta på Vma's

xoxo The City Girl

Boktips

Jag tänkte lägga in ett inlägg om några av böker som jag gillar ganska mycket.

Nummer 1 på min lista är Twilight bökerna alla fyra Stephanie Meyer är en fantastisk författare. Varje person jag känner har läst bökerna och alla håller med att bökerna är fantastiska. Men om någon där ute inte har läst det så missar ni något, spring till bibiloteket eller till bokäfferen och börja läsa Twilight, det är verkligen sant det som står bak i bökerna (beroendeframkallande).

Beskrivning:
Isabella Swan's flyttar till Forks, en ständigt regnig stad i Washington, kunde ha varit den tråkigaste flytten hon någonsin gjort. När hon möter den mystiska, förföriskande Edward Cullen - en vampyr - tar hennes liv en spännande och skrämmande romantisk vändning.
http://images1.fanpop.com/images/photos/1300000/Twilight-Series-Covers-twilight-series-1381301-956-360.jpg

Nummer 2
är Hungerspelen av Suzzane Collins
Först innan jag började läsa boken trodde jag inte att den skulle var så bra, Men boken är jätte bra man kommer mer och mer in i den ju mer man läser 

Beskrivning:

Varje år direktsänds Hungerspelen som en av de största mediala händelserna. Från varje distrikt väljs två ungdomar mellan tolv och arton ut att delta. De lottas fram, och skickas omedelbart till huvudstaden där de ska stajlas, tränas och visas upp i direktsända intervjuer. De måste se till att vinna folkets gunst för att få sponsorer. Varje år konstrueras en ny spelplats där ungdomarna släpps ut. Men bara den som överlever får åka hem!    Katniss Everdeen är fjorton år. Hon älskar sin lillasyster Prim över allt annat, och försöker skydda henne från allt hemskt i distrikt tolv, men mot Hungerspelen har hon inget skydd. Det namn som dras i lottningen i distrikt tolv är Primrose Everdeen, och Katniss ser ingen annan utväg än att själv ta Prims plats i spelen...

Boken är om liv och död. men det är lika mycket en roman om vår tids television - som är grym, rå, falsk och egentligen bara handlar om en sak - tittarsiffror.

http://2.bp.blogspot.com/_8TNoqb942cA/Sm8IbXifT3I/AAAAAAAABCc/S7GlkCw-3w0/s320/9789163861031.jpg

 

Just nu håller jag på att läsa fortsättningen på Hungerspelen på engelska, Catching fire heter den och så långt är den jättebra

 

http://4.bp.blogspot.com/_prVzsg8l7x0/Sg3BCqgeGqI/AAAAAAAAAng/-JEWtrzl2vA/s320/51R3aBHAr7L__SS500_.jpg

Ha en underbar kväll xoxo The City Girl


Bellman

Jag kommer ihåg att jag brukade älska Bellmans historier, de fick mig alltid på bra humör

Några av Bellmans historier




Bellman på öde ön

Det var en gång en rysk, en tysk och Bellman som var strandade på en öde ö. De fick varsin önskan och först ut var tysken som önskade att fick komma hem till sin familj. Vips, så var han borta. Rysken önskade också att få återse sin kära familj, och vips så var han också försvunnen. Bellman, som tyckte att det blev lite ensamnt på den öde ön, önskade att de andra kom tillbaka igen.

Fotboll



Bellman satt hemma och tittade på fotboll då hans fru kom in och frågade vad det stod.
- 3-0 till Sverige, sa Bellman.
- Oj, vilka är det som har gjort mål? sa frugan och slog sig ner i soffan.
- Det var Andersson och två andra som hette Repris.



Medaljer i pris


Bellman och en fransk och en tysk stod och skröt.
- Jag fick en bronsmedalj för att jag sparkade en fotboll över ett tvåvåningshus, sa fransken.
- Jag fick silver medalj för att jag sparkade en fotboll över ett fyravåningshus, sa tysken.
Då sa Bellman:
- Jag sparkade en tegelsten över en skyskrapa.Då frågade de andra vad Bellman fick efter det.
Han svarade:
- Ont i foten.




Ett hårt straff

Det var en gång en rysk en tysk och en bellman. Alla hade gjort nåt väldigt dumt så de skulle straffas med döden. Alla fick välja hur de skulle dö. Först in var rysken:
- Hur vill du dö?
- Genom halshuggning! svarade rysken.
Rysken halshöggs och näst på tur var tysken:
- Hur vill du dö?
- Jag vill hängas! Svarade tysken.
Tysken hängdes och sist ut var bellman:
- Hur vill du dö?
- Jag vill att ni ger mig en HIV-spruta! Svarade bellman.
- Ok! Svarade männen. De gav honom en HIV-spruta men bellman bara skrattade.
- kör på med en till fick han skrattade fram. Männen tvekade men de gjorde som han sa. Efter en stund låg bellman på golvet och vred sig av skratt. Männen undrade vad som stod på och frågade:
- Vad är det som är så roligt?
- Amen ni fattar ju ingenting, sa bellman.
- Jag har ju kondom!





Efter en blöt kväll med kungen

Kungen och Bellman hade för en gångs skull haft en kul kväll tillsammans och var på väg hem. De tog fel väg och hamnade på järnvägen i stället för på storgatan. Kungen sa:
- Det var värst vad räckena var långt ner!
- Ja, men jag tycker också att det var ett jävla mellanrum mellan varje trappsteg!

 

 


world is so much easyer with computer!

Jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar datorer. I skolan andvänder vi i nästan alla ämnen med dator förutom språkval och matte. Jag kanske klagar, ja vilket jag också gör men jag hatar att sudda och fixa igen det är tusen gånger lättare och snabbare med datorn (kopiera, klistra, skriva mycket snabbare osv...)
http://brokertech.parallel42.ca/images/macbook2.jpg

Min lilla älskling (allt är mycket lättare med Apple Mac, mycket bättre fuktioner)

Break

försöker göra klart läxorna jag har till nästa vecka, bättre att göra de tidigare så att man kan njuta senare, snart klar med engelskan sedan är det matte (försöker göra mycket bra ifrån mig denna året) och efter det franska.

http://womengineer.files.wordpress.com/2009/03/plugga.jpg
Måste gå nu
au revoir xoxo The City Girl


Personal trainer or not?

Det var ett tag sen jag gick till gymmet. Så jag tänkte byta gym nu och skaffa en personlig tränare, men måste först kolla igenom kostnaderna osv, men det kommer vara grymt bra med en personligt tränare som man kan kolla igenom diet och träning igenom. Men jag kan redan höra hur tränaren säger spring spring spring (omg vad ger jag mig in på? Hjääälp), men iaf hoppas det lönar sig till slut. Jag ska ju till Dubai någongång i December, elr det är vad pappa säger att han ska ta mig till min älskade ställe, då vill man väl inte ligga på stranden och tänka shiiit vrf började jag äta skräpmaten bara för sommaren var slut, för jag vet hur lätt man faller tillbaks till sina gammal vanor sitta i donken med vänner elr vid café osv, nu måste jag ta tag vid det.

http://www.body-perfect-fitness.com/images/PersonalTrainerExerciseBall2.jpg


Goodnight



http://c.editingmyspace.com/files/en/good.night/good_night_087.gif


Lilla tröga City Girl

När jag satt och läste Kenzas blogg och lyssnade på Tokio hotell kom jag på en konverastion i skolan med en kompis i klassrummet.Se för er själva, idag var jag ganska slow i huvudet.

Jag: Hann du vara med i chatten med Tokio hotel

K:Ne jag missade tyvärr

Jag:Åh vad synd (Tänker ett tag på det här om tolken med Kenza intervjun)

Jag: Men hur kan de chatta med fansen om de inte kan prata engelska

K: De kan prata engelska
Jag: (tänker fortvarande, vad i all världen behöver de tolk om de kan engelska)

Sitter h
emma och lyssnar på Tokio hotel, läser Kenzas blogg om träffen med Tokio Hotel och lyssnar på träffen med Knappen och Hakim

Plötsligt börjar jag skratta för mig själv, självklart kan de engelska eftersom de också sjunger på engelska.LOL

http://www.foroswebgratis.com/imagenes_foros/1/7/1/2/8/635440tokio_hotel_logo.jpg





:-)

Är mätt nu har just precis ättit mammas goda pankakor med grädde mums :D

http://www.norway-hei.com/images/crepes-pancakes-with-whip-cream-and-strawberries-1.jpg

Vilken musik stil?

Ändring av musik smak? Jag gillar vanligtvis Rnb, men lyssnar nu på Tokio hotel 1000 oceans och njuter av den låten, de är verkligen grymma killar de. Men jag brukar oftast ha en period jag gillar en musik stil sedan ändrar mig tillbaks till min Rnb, men de är grymma får väl se hur det blir om en vecka elr något sånt (hehe)



Ska lägga mig nu sov sött xoxo The City Girl

-

jag sitter i klassrummet, och kollar på en tysk film som heter "Lola spring"tycker att den suger rejält, vi hade fem min rast och de andra kom just in till klassrummet



Val

Kollar på Pirates of Carribien nu är det reklam så jag tänkte lägga in ett inägg.
Anyway, den här veckan har vi projektvecka i skolan så vi har inte våra vanliga lektioner, Projektveckan handlar om val, olika viktiga som oviktiga val i livet. Då tänker man vad ska jag välja, de kmr bli svårt osv. Och läraren gav oss läxa på att skriva trettio st av val vi har gjort under dagen, (trettio & jag har skrivit ett och vet inte vad för andra jag har skrivit, det är inte alltid lätt. Skriver nog i den andra att jag valde att kolla på POTC.

Efter filmen ska jag lägga mig.

Visst ser han grymt sjuk ut? LOL



sov gott xoxo The City Girl

Hjääääääääälp!!!!!!!!!!

Ok nu ger jag upp, ska sluta försöka fixa min header. Bilderna jag försöker lägga ut på headern kommer inte fram, allt annat fungerar utmärkt. Jag ger upp. Finns det någon go person som kan hjälpa mig med allt det här krånglet?

http://www.plektrum.se/Sladdar.jpg

xoxo The City Girl

Snygg stil

Jag säger inte att jag gillar Vannessa Hudgens, men jag älskar hennes stil, det måste jag medge.
Hennes still ser snyggt ut, trots att det verkar inte som om hon har lagt mycket möda på hennes klädder sammtidigt som det ser snyggt ut!

vad tycker ni? Ni behöver absolut inte hålla med mig, men skulle bara vilja höra eran åsikt.

vanessa.jpg image by exquisite09





























http://images.teamsugar.com/files/upl2/0/3987/13_2009/7a6af7850a8a88e7_vanessa-hudgens.jpg

http://files.myopera.com/mystyle/dec07/001576-mystyle-VanessaHudgens.jpg

Fredagsmys

http://www.yellowman.dk/images/medium/food/n7310531027708_MED.jpghttp://www.freefoto.com/images/09/14/09_14_60---Cola-Soft-Drink_web.jpghttp://ss11i01.stream.ip-only.net/images/blog/images/entries/28/37/41/103352/835e541ac9e0155ehttp://th09.deviantart.com/fs45/300W/f/2009/056/2/f/Smallville_Season_9_by_KyleXY93.jpg
Nu blir det fredags mys för mig, har nyss kommit tillbaks från äffaren och är på topp humör återigen (Jippi), strax ska jag sitta framför tvn för att titta på smallville, älskar verkligen den serien.   
xoxo The City Girl

:-) / :-(

Hur mysigt det alltid är hemma när det ösregnar. Alltså just nu är jag helt slut och ligger i sängen med musik i öronen & försöka stänga ut ljudet av regnet. Anyway, idag var jag super glad med värsta smilet i ansikted, det kan bero på att det är helg. Men har ni haft en sådan dag då ni är jätte, jätte glada och det känns som ingen kan förstöra din dag. Och plötsligt förstör en idiot det hela >:-( .Jag har har en sådan dag idag. Var glad hela dagen, men är nu pissed off).
Men iaf låt ingen förstöra ert glada humör.
Nu ska jag ut i regnet och köpa lite fredags snacks, ska inte en idiot förstöra min helg, istället ska jag ha en underbar en.
Hoppas ni har en sjukt underbart fredags kväll.
xoxo The City Girl

onsdag

Vet faktisk inte var jag ska börja.
Igår vaknade jag vid tio(skönt) för jag hade ingen skola det har jag inte varje ondag. Anyway efter en lång frukost mötte jag upp BFF och Lie i stan ungefär vid tolv vi gick runt och "fönster shoppade" bla i Femman & NK efteråt drog vi till Café där vi drack cappucino elr de drack, jag drack bara en varm chocklad (mmm....) efter en massa gossip, blev jag lite sur, som sagt har jag en massa tålamod, men Lie pratade massor om något som gjorde mig ganska sur även om det inte var riktad till mig blev jag ändå sur. men jag lät det inte störa mig. Efter en timma lämnade Lie oss sedan drog jag & BFF till bion där vi såg transformers (vilket var en grymt bra film),eftersom det var skol & jobb dag så var det ganska tomt på biosalen :D. Sedan drog vi återigen till stan & och planerade massa planer inför vinter/vår & sommar. När klockan var ungefär vid halv åtta drog vi hem. Så det blev en ganskad lyckad dag. (Och plus så tog vi massa bilder, men lägger inte ut de som skulle indentifera mig. Kanske lägger jag ut de bilder jag elr mina vänner inte är med)

http://www.goteboule.com/SM2002/images/nordstan.jpg http://yourwallpaper.se/img/upload/yw_1167836686.jpg


Blond ute brunt inne

http://z.about.com/d/beauty/1/0/l/F/hilaryduff2.JPGhttp://www.bartcop.com/hilary-duff-no-wed,jpg.jpg
http://butterfly156.blogg.se/images/69656015_482144b6e1b4f22cb_1154092543.jpg
61063-97
http://images.teamsugar.com/files/usr/0/5711/mischa_barton.jpg
http://blog.frisorska.se/wp-content/uploads/2008/10/carolina_gynning_platinablond.jpghttp://www.stylesearch.se/storage/albums/0ce9800c-403e-4c8a-8ca4-20b7e943cbe1big.jpg

change



http://www.maplejuice.com/wp-content/uploads/2007/11/hilary-duff-fhm-magazine-photoshoot-6m.jpghttp://img2.timeinc.net/ew/dynamic/imgs/030605/125917__duff_l.jpg

Vad Hailary Duff har förändrats!

Happy!

YEEEEEEEEEY, läraren släppte oss tidigare. Efteråt skulle vi ha engelska men läraren sa att vi kunde göra uppgiften hemma istället (sweet).
Så nu är jag hemma, men det är soligt ute. Hmm bäst att njuta medans det är varmt.
I'm off then xoxo The City Girl

day

Jag har marknadsföring just nu, men kallas det en lektion när alla håller på med något annat och läraren gör ingenting heller, har inget emot det så länge det inte påverkar betyget, så man kan säga att vi inte har lektion (yeeeeey), eller vänta tänk om vi har och det inte riktigt har börjat än, men vi satt ju här i tjugo minuter, blev uttråkat och började blogga, well I’ll let you know.
Imorse när jag skulle till skolan öppnade jag fönstret på mitt rum och det verkade svinkallt, men när jag gick ut så var det varm. Och nu är det super fint väder :D
Hope you guys have a nice day xoxo The City Girl

RSS 2.0