Love is blind, but I'm not!

Syrran ringde nyss och berättade att hon och min underbara mamma har köpt B&J och jag som var så jädra sugen på det oxå.

Idag lärde vi oss skriva ett CV och ni fattar inte hur mycket jag behövde det, altså den jag skrev själv blev totalt misslyckad att vilket självklart ledde till att jag inte blev erbjuden något av de jobben jag sökte.
Anyway på fredag tänkte jag och syrran dra till bio och se Percy jacksson eller inte, är inte säkra. Poor sis någon hade hackat in sig på hennes mail.

http://inyourface.freedomblogging.com/files/2008/07/megan-fox-060108.jpg
Bye babes ska käka min B&J och bara njuta, imorgon är det lil lördag yepp ingen skola

My day

Har en as skön lov, och en as skön dag. Gossipade massor med syrran idag och åt chips. En riktigt lat men skön dag. Och på fredag är det fest.  

http://www.grandprofile.com/Myspace_Comments/Family_Comments/Sister_Comments/images/I-Love-My-Sister.gif

It's just fashion

As hett skomode inför våren och sommaren 2010.


Pierre Hardy Vår/Sommar 2010 skor kollektion






Fendi vår/Sommar 2010 sko kollektion

(min favorit, heta!!)



Pierre Hardy Vår/Sommar 2010 sko kollektion





Vera Wang Vår/Sommar 2010 sko kollektion



I'm gonna kick your as


I'm hiding behind curtains

http://www.celebrity-pictures.ca/Celebrities/Irina-Sheik/Irina-Sheik-1107225.jpg

And now the world is mine

sha babes. förtillfället sitter jag och äter lösgodis och lyssnar på den grymaste låten. Ska strax se på vampire diaries. Imorgon kommer det på tv6 men jag tittar på den på datorn istället.

http://inyourface.freedomblogging.com/files/2008/07/megan-fox-060108.jpg

Megan Fox!



http://www.topnews.in/files/megan-fox.jpg


Nu
http://artbikerworld.files.wordpress.com/2009/06/megan-fox-juno-premiere-01-preview.jpg



Megan Fox!

http://www.topnews.in/files/megan-fox.jpghttp://artbikerworld.files.wordpress.com/2009/06/megan-fox-juno-premiere-01-preview.jpg


let karma make her job

Det här är den mångmiljonärda supermodellen Kate Moss första plåtning när hon bara var 15 år!

kate11
kate14
kate13

 

 

OCH NU!

 

http://upload.moldova.org/movie/2007/sep/kate-moss.jpghttp://theworldsbestever.com/blog/wp-content/uploads/2008/05/kate-moss2.jpghttp://kiwee.blogg.se/images/2009/kate_moss_25959887.jpg



For those of u who loves to laugh

När jag såg den här videon så garvade jag i ca en timma. Så j*vla rolig video





Samma sak med denna video. Kommer ihåg första gången jag såg den delen på tv och fick ont i magen av att jag inte kunde sluta skratta

This beat is sick

Jag har en hög med kläder som jag måste fixa. Mitt rum ser ut nu för tillfället som ett krigsfält. Sedan är det ton med läxor. Och ändå sitter jag här och bloggar höhö. Men när jag är klar ska det bli en spa time.

Så här ser mitt plan ut för tillfället

Städa rummet
Läxor:Engelska, filosofi, Naturkunskap, Matte
Spa time

http://www.bigskyresort.com/Global%20Contribution/Header%20Images/Big%20Images/spa.jpg

xoxo The City Girl

Take a chill-pill

Whats up babes, vad händer? Själv har jag chillllllkväll med 90210 maraton, och snacks! Får väl njuta medans jag kan. För jag har skjutit upp massa saker som jag måste göra imorgon.

http://judgmentalobserver.files.wordpress.com/2009/09/90210_cast_1024.jpg






Nobody can controll me!

LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNGT INLÄGG, MEN VÄRT ATT LÄSA OM DU ENS ORKAR

Alltså jag vet inte om jag ska tro på om detta är sant. Det är som en skräck/action film där ett stor sekt/företag kontrollerar människor. Det kan ju i försig vara sant. Men tror ni på detta. Se först på båda videon och berätta sedan om ni tror på det eller ej. Jag kan i allafall berätta att jag inte kunde somna igår innan jag chattade med några vänner, lyssnade på lite musik och tittade på en video att garva åt, så jag kunde få bort det från mina tankar. Man blir ju fan paronid. Och inte nog med det så berättade en vän till mig att dettta är sant och vi tittade på några videon och läste om det. Tycker ni att det är bättre att styras och inte ge något större åtanke eller att verka som en paronid person och kolla att de inte styr dig och kontrollera dig.

Jag vet inte om jag ens tror på detta, det känns bara som att det är några paronida personer kom på det här. Men när man ser det här och hör de "gömmda medelanden" i deras musik tänker man efter lite.

Här är en citat från Michael Jacksson några dagar innan han dog. Gregory says he asked Jackson when the last time he ate was, because he didn't look well, and that Jackson told him -- quote -- "They're trying to poison me." He asked him when he last drank water, and he said Jackson told him again -- quote -- "They're trying to kill me."

För han själv var ju medlem i det sektet innan han drog sig ur, och de försökte göra allt att förstöra hans pålitlighet. Bla att säga att han är en pedofil osv.. Man kan höra hans medelnande till oss i hans musick som "they don't care about us."

Han sa att han skulle berätta sanningen om dettta sektet när hans turne var över, men de lyckades göra slut på honom innan han hann säga för mycket.

Alltså titta på dom här videon och då får veta varför jag började tänka på  den här sekten. Att de ser oss hela tiden, från alla kamoror omkring oss. Shiit jag kanske är bara paronid!



Min musik

Alla vet väl att det finns två video versioner av Michael Jacksson låten "They dont care about us."

De blev tvungna att göra en mindre våldsammare en.



Och här är den riktiga versionen


No i won't sign your autograph You can call me an ashole

Hellu guys! Känns som ett bra tag jag har bloggat på riktigt. Ärligtalat så hade jag ingen riktigt lust att blogga. Alltså seriöst jag har tröttnat på Sveriges äckligt väder,  och inte nog med det så känner jag mig äcklig trött. Ni vet en sådan dag som man inte har någon lust till någonting överhuvudtaget, och du går ut hemmifrån hur snygg som helst och blir värsta röd i ansiktet när man går ut till kylan. En sådan dag har jag iaf.  Alltså en sån där dag som man helst ville ligga under täcket och titta på en riktigt bra film med snacks. Men nehe, man måste upp tidigt på morgonen för tråkiga skolan. Iaf när jag slutade skolan, svängde jag till affären för att Köpa chocklad munkar. Och jag såg en viss person. Så nu är jag hemma och åt mina munkar medans jag tittade 90210, och just nu lyssnar jag på en låt jag alltid brukar lyssna på när jag vill var i min egen lilla bubbla. Ha en underbar dag.



Juste igår fick jag med mig den här hetingen, påminner om våren så jäkla mkt. Lovar de ser mkt bättre ut i verkligheten



Mod. 94, CHILLI




xoxo The City Girl

RSS 2.0