Såg avatar

Igår gick jag på bio med Z**** och såg Avatar, seriöst så fick jag rysningar för att den är så bra. Blev kär i naturen, så vackert. Alltså den hade en bra budskap. Den visade hur giriga vi människor är, och hur vi förstör vårt egen jord och att till och med jordklotet inte kommer vara tillräckligt för oss en dag. För vi vill bara ha mer och mer och förstör allt som är i vägen för att få rikedom och inget är nog för oss. 

Alltså det jag vill säga är budskapet i filmen är att vi tar död på vårt planet. För ca 1000 år sedan var vår planet en grön plats fullt med rikedommar, men vi har tagit död på den sakta men säkert.



http://gameinformer.com/cfs-filesystemfile.ashx/__key/CommunityServer.Blogs.Components.WeblogFiles/00.00.00.21.22/7357.pandorapandora.jpg
http://danielsresor.se/Bilder/Bilder%20Sydafrika/Regnskog.jpghttp://www.tu.no/multimedia/archive/00047/regnskog_colorbox071_47122e.jpg
http://www.nyteknik.se/multimedia/archive/00020/Regnskog2_20810a.jpg

http://djur.msn.se/source.php?id=1265991&image_constraints=456x287&constraint_policy=crop-center



Na'vi folket kunde kriga tillbaks och försvara sig från människorna, men de här djuren i regnskogen kan inte .



Btw påminner inte Na'vi folket om mayaindianerna

http://www.bjornolsson.se/images/2007/02/apocalypto.jpghttp://www.empireonline.com/images/interviews/media/jake-sully-avatar-pandora.jpg

I feel like a stalker...

Cause i keep looking at your profile over and over again. Facebook är nästan som en stalker sida där man ser vad dina facebook vänner håller på med, och när man gillar en person och kollar på personens profil om och om igen så känner man sig som en stalker


Brittanys Murphy's mamma samtal till larmcentralen

Fan va sorgligt att höra när Brittany mamma och hennes man försöker väcka henne till liv.

http://starcasm.net/wp-content/uploads/2009/12/FP_4247423_Murphy_House_FP4_122009-480x695.jpg

Hey hey I wanna be a rockstar

Well idag var tre lektioner inställda, riktigt gött, så efter lunch drog jag till stan och köpte några nödvändiga grejer. Så nu är jag hemma och mumsar på B&J. Jag såg att jag har en väntande paket i posten som jag måste hämta. Senare skall jag ut shopping med mami, även om jag just kom från en shopping runda i stan, vem kan tacka nej när söta mami vill på en shopping runda, plus det var ett tag sedan vi hade dotter och mors dag tillsammans. Så skall dra ut nu, fika och shoppa med mamma. Ha en skön dag, även om det är jävligt kyligt.

http://cdn.buzznet.com/media/jjr/headlines/2009/05/selena-gomez-starbucks-silly.jpg

Nu skall jag umgås med min mamma , men vi hörs senare

xoxo The City girl

Just the usall

Hellu babes första skoldagen idag, men jag har värsta sköna shemat. Mina favorit dagar är Måndag och fredag.
Idag slutade jag ganska tidigt, så jag väntade på att Bff skulle vara klar med sin lektion sedan gick vi och käkade i pizzerian nära skolan, innan vi drog till stan för shopping, men hittade inget, så shopping blir det imorgon. Sedan satte vi oss i café och tjöta i timmar. Ganska bra dag. Så hur har er dag varit?


http://images.askmen.com/photos/alessandra-ambrosio/83974.jpg

...each day's a gift and not a given right

Jag har en riktig blogg-torka... Iaf idag är det ganska så boring dag, ska plugga och göra några uppgifter. För skolan börjar på måndag, shit alltså. Just nu önskar jag, att jag var i ett varmt skönt ställe där man inte behövde oroa sig över någonting. Kan inte vänta tills februari, then I'm out of here. Så länge ska jag plugga vidare. 


I februari ska JAG ligga där


http://guidetomauritius.co.uk/wp-content/uploads/2009/04/desert-palm-dubai-pool-sunset.jpg


Love u guys
xoxo The City Girl




Stackars Paul Anka som gifte sig med en maniac

Var det inte hon som gav ut tusentals listor om hur man skall behålla sin man, tydligen hjälpte inte allt det hon sa att man "skall" göra annars skulle man skylla sig själv. Jag visste från början att hon bara var en golddigger och inget annat.
http://www.rightpundits.com/wp-content/photos/anna_anka_3.jpg

Anna Anka har till sist accepterat att det lutar åt skilsmässa för henne och maken Paul Anka. Nu handlar bråket istället, som så ofta i de här fallen, om pengar.

Efter att Paul gått ut i pressen och sagt att han har satt stopp för Annas tillgång till hans förmögenhet, ger Anna nu en helt annan bild av sin ekonomiska situation.

- Det måste ha slagit slint i huvudet på honom. Han vet att jag har rätt till hälften av pengarna. Ni skulle bara veta hur mycket jag kommer att få när det här är över. Han tror att han kan skada mig genom det här. Men det kan han inte, säger hon i en intervju med Expressen.

Låtskrivaren och sångaren Paul Anka är enligt Expressen god för över 420 miljoner svenska kronor och ska därför ha krävt äktenskapsförord när han och Anna gifte sig. Men Hollywoodfrun menar att detta alltså inte stämmer.

- Det finns inget äktenskapsförord. Han vill ha en reaktion från mig. Jag tycker synd om honom. Egentligen ville han inte ha någon skilsmässa. Han mår jättedåligt eftersom jag tagit från honom allt som betyder något. Nu har han inte mig och barnen längre, säger hon.

Hon tillägger även att hon mår bra, trots äktenskapsproblemen, och att hon nu vill leva sitt liv ”utan en man”.

 

yeah sure att hon mår bra hon ville ju bara ha pengarna


once a gold digger always a gold digger

 

xoxo The City Girl



Be careful what you wish for

Något som jag hade velat ett tag har slagit in, det ända problemet var att jag inte var beredd på det.

http://fashionindie.com/wp-content/uploads/2009/08/megan-fox-sexy-b.jpg

Welcome 2010

Vill önska alla mina kära läsare gott nytt år.

http://margaretag.files.wordpress.com/2008/02/gottnyttar.jpg

RSS 2.0