Whipe away those tears

Känner ni er ibland att ni vill vara i er egen lilla bubbla. Det är så jag känner mig idag av fler olika anledningar. Känner mig gråtfärdig oxå, inget roligt känsla kan jag säga. Så jag sitter i mitt rum och lyssnar på låten dead and gone av Justin & TI .



http://bintan.bloggsida.se/files/2008/11/tears-1.jpg

Hoppas att ni har haft en bättre dag

xoxo The City Girl





Edward Cullen vs Jacob Black


Edward Cullen

http://cm1.theinsider.com/media/0/376/14/edward.0.0.0x0.400x648.jpeghttp://c2.api.ning.com/files/YUVlZNIPLeqVs6HW-wTHvgE-sLRHPLSK1e5EcLQ5XQrS*tVSqujG4lYJ4b2bqXAaCoqhzJd4DweSTwe5rj8*Ks*E-EH32zHl/New_Moon_Poster__Edward_Cullen_by_mahdesigns.jpghttp://www.theimproper.com/Images/Art/rob%20pattinson%20edward%20cullen%20new%20moon.jpg

Jacob Black

http://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/new_moon_jacob_black_poster.jpghttp://www.shockya.com/news/wp-content/uploads/jacob_black_new_moon_fan_poster.jpghttp://images2.fanpop.com/images/photos/6800000/Jacob-Black-new-moon-movie-6854561-2560-1703.jpg

I Twilight har många tjejer blivit förälskad i Edward Cullen. Men nu eftersom New Moon är snart på bioduken, har jag en fråga. Tror ni att Edward fortvarande kommer vara vår favorit? Eller kommer favoriten bli  den barnsliga varulven? Vem tror du din favorit kommer att bli? Alltså om du älskar Twilight!

A second one

Idag är jag på mitt flumsiga humör, eller snarare var. Ena anledningen är att det är HÖSTLOOOOOOOV!!!!!!! den andra anledningen är att jag bara är överlycklig. Brukar det hända er att ni ibland av ingen anledning vill börja as garva. Det hände mig allafall i skolan idag, elr rättare sagt så skulle det hända mig. Vi hade psykologi lektion, och läraren pratade om drifter och att en psykolog sa att det är bra att ta in sina drifter och erkänna sina kännslor för sig själv. Så jag satt och lyssnade, när läraren tog exempel på sig själv och sa "om jag var lesbisk och tände på tjejer så skulle jag må bra av att erkänna för mig själv de kännslorna än att knuffa undan de och ljuga för mig själv." Jag vet, jag borde uppföra mig vuxen, men jag satt där i mitten av lektionen och höll andan medans jag tittade på läraren vilket gjorde att jag ville skratta ännu mer när jag tittade på henne. Men till slut lugnade jag ner mig. Hahaha, thats just me. Men iaf nu är jag hemma och tittade just på Another cindrella story. Och nu blir det Idol.....Hmmmm vad mer, oh that's just it

http://fashionista.com/images/yurman_daria-werbowy_004.jpg

Ha en skön kväll
xoxo The City Girl

New Moon

FAN FAN FAN FAN!!!!!!!!!!!!!  Jag längtar till New Moon så jävla mycket så jag gick in till SF hemsida för att beställa billjeter till Twilight + New Moon den 19. Alltså man kan se Twilight och sedan New moon den 19 november. Men billjetterna tog slut. Så jag får väl titta på den 20 November (Jag vet en natts skillnad, eftersom den börjar kl 21:20) Men ändå!

I Twilight var det Edward som var favoriten, men jag tror i New Moon kommer min favorit vara Jake. Det är vad jag tror iaf! Hmmmm eller fortvarande Edward!





xoxo The City Girl

Aunt Viv catch me!

Så jävla rolig Will Smith är!


Dagens LOL

En mamma och en pappa tog sin 6 årige son till en nudiststrand. När pojken promenerade längst stranden noterade han attnågra av kvinnorna hade större bröst än hans mamma och frågade varför det var så.
-Ju större bröst en person har destu dummare är personen, svarade mamman.
pojken nöjde sig med det svaret och sprang ner för att leka i vattnet.efter ett tag återvände han för att berätta att många av männen hade större snopp än hans pappa.
-Ju större den är destu dummare är mannen, svarade mamman än en gång.pojken nöjde sig med det svaret och sprang åter igen ner för att leka i vattnet.efter en stud återvände han till sin mamma för att berättaom sin senaste upptäckt.
pappa pratar med den dummaste tjejen på stranden och ju längre han pratar destu dummare blir han, säger pojken. haha

Things u just want to forget

Sha peepz. Inget bloggande var det på ett tag. För jag visste ju inte vad jag skulle skriva om. Jag är och städar mitt rum, med musiken på högsta volym. Tänkte egentligen städa, hmm, för ungefär två timmar sen. Men en vän ringde mig och vi började babbla på, och hade dde roligaste konversationerna. Men nu SKA jag städa på riktigt (hehe). Wish me luck. Hoppas att ni har en bra kväll. Nu ska jag åter gå till städandet, och forsätta sjunga vidare (hehe).

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/00714/Ana_Beatriz_Barros_714672a.jpg

xoxo The City Girl


Den överraskade mig i skolan

Titta riktigt noga på klippet och höj volymen för att höra riktigt bra.

Dagens LOL

Två väninnor ute på tjejkväll


Två väninnor var ute på en "tjejkväll", båda lyckligt gifta, trofasta och exemplariska fruar. Denna kväll blev det en aning för många Bacardi Breezer och när de var på väg hem, extremt berusade, blev de kissnödiga, och bestämde sig för att smita in på kyrkogården.
När den ena av dem var klar insåg hon att hon inte hade något att torka sig med, så hon tog av sig sina trosor och använde dem. Den andra kvinnan hade på sig ett par mycket exklusiva och dyra trosor som hon absolut inte kunde tänka sig att använda. Lyckligtvis hade hon satt sig bredvid en grav där det låg en vacker krans med ett stort sidenband i, så hon slet loss detta och torkade sig med det. När de var klara begav de sig hemåt, berusade och glada i hågen. Nästa dag blev den ena kvinnans man oroad över att hans rara och oskyldiga fru låg kvar i sängen med en ordentlig bakfylla och funderade på vad som skett kvällen innan, så han ringer upp den andra kvinnans man och säger:
-dessa utekvällar måste genast upphöra! ... Jag har börjat misstänka det värsta.... I natt kom min fru hem UTAN trosor, och hon ligger fortfarande i sängen....
Det är väl ingenting" svarade den andre mannen, Min fru kom hem med ett kort uppstucket i häcken där det stod: Från oss alla på brandstationen, vi kommer aldrig att glömma dig.

I can see u staring there across the block...

Blogg torka är inte roligt, har inget att skriva om, även om det händer massa roliga grejer i ens liv, så vill man ju inte skriva det minsta detalj i ens liv (haha) men vissa info kmr jag dela med mig (don't worry), om ett tag. Jag fick den bästa nyheten för några dagar sen. Jag berättar det när det är 100%, nu är det liksom 95% säkert.
Anyway, jag behöver verkligen ett deltids jobb, så jag ska på en jakt efter ett jobb. Någon där ute som vill anställa mig till ett bra deltids jobb här i Götet.

http://i34.tinypic.com/imle1s.jpg



Let's have some fun this beat is sick...

xoxo The City Girl

How skinny is too skinny?

Att vara smal är snyggt, kläderna ser bättre ut osv... Men hur smal får man bli? Det jag hatar är att stora bloggare, (vissa inte alla) upmuntrar att banta. Anyway, se på bilderna nedan och se vilka som ser, friska, snygga och normala ut. Och vilka som ser sjuksmala, och oattractivsmala.
http://msp189.photobucket.com/albums/z185/kantrell_07/TooSkinny.jpg
http://img2.timeinc.net/people/i/2008/stylewatch/gallery/swimsuit_guide/tall/giselle.jpg






Wannabe

sha peepz, ska strax dra till skolan. Men ville lägga ett inlägg om wannabes. Det är så att jag ibland brukar kolla på nya bloggar. Så jag såg en blogg som försöker vara exakt vara som kisse elr Dessie. Det är faktiskt ledsamt att se tjejen leta efter haters som läsare. Hon kör stilen som, (I'm the only one bitches osv).

Måste dra nu, men hörs later




kör stilen själv. See ya later bitches (haha, tydligen inte min stil)  

xoxo The City Girl

Hissa elr Dizza

Lady Gaga är kändis som inte klär sig som alla andra! Men tycker ni hon gjorde på ett bra sätt att sticka ut från de andra kändisarna, eller är det bara fult?http://images.starpulse.com/news/media/Lady-Gaga-jet-2.jpghttp://www.lugaluda.com/wp-content/uploads/2009/09/lady-gaga-vma-outfit.jpeghttp://cm1.theinsider.com/media/0/527/15/lady-gaga-2009-vma-performance.0.0.0x0.400x659.jpeghttp://www.makli.com/wp-content/uploads/2009/09/Lady-Gaga-VMA-Outfit.jpg

BYE BYE BYE

Jag kollade igenom min I pod och lyssnade på gammla låtar som jag inte lyssnade på ganska länge, vad man kan hitta. Alla borde kolla igenom vilken musikstill de hade för några år sedan och se om man fortvarande gillar samma låtar.
En låt som jag älskade för ca två år sedan var "bye bye bye". Hade inte lyssnat på låten på länge, men jag gillar den fortvarande, eftersom det påminer om jävla goda tider.

Har ni samma musik smak som för ett år sedan, om ni har elr inte har kommentera i såfall.

BYE BYE BYE Peeps






och en annan favorit var "it's gonna be me"





xoxoxo The City Girl

Pointless!

Ska ut och övnings köra. (åh nej) sedan har jag en massa plugg.

http://carandculture.files.wordpress.com/2009/06/mclaren-f1-supercars.jpg

En sak som irriterar mig på Facebook

Inget Twilight var det ikväll, men massa underbart gossip var det med syrran.
Inlägget ska ju handla om ngt som hände i facebook för ett tag sen. Det var en vanlig dag som jag tänkte byta min bild i Facebook, så jag hade min mobil. Jag hade nämligen inget smink på mig och jag var inte fixad elr ngt sådant så jag gick till fönstret i mitt rum och solen sken. Och plus så hade jag på mig mina vanliga hem kläder. Jag tog bilderna, jag tyckte att de såg ok ut. Men jag la en som min profil bild. Efter en månad och så hade jag typ tusen tals vän frågor men jag accepterar inte någon jag inte känner. Så jag såg i inkorjen att jag hade flertals medelanden, så jag läste en och den löd så här "Bilden på din profil är inte du, man kan inte se ut så, antagligen ha du fixat den så att du ser ut så. Och om det är du akta dig från människor, för man kan bli avundsjuk på dig" Jag blev skärrat och tog bort bilden direkt. Det var EN bild på min ansikte och osminkat. Så jag la en bild på en ros. Men nu la jag en bild på mig själv. Och fick direkt massa vänfrågor av människor jag inte känner. Just nu har jag 97 vän frågor, alltså på en dag, som jag måste ignorera elr acceptera om jag känner de. Men innan de ska jag titta på matchen som går på tv, nämligen min favorit lag spelar Barca, ska se om min älskning sätter ett mål på sitt födelsedag.


http://blog.nationmultimedia.com/home/blog_data/38/1038/images/Zlatan.jpg

Grattis Zlatan som fyller idag 28 år!!!!!

talk to u guys later

xoxo The City Girl


DANGER!!!!

OMG, fan va skönt de är när man är fräsh. Är ny dushad. Har andvänt all de produkterna som bodyscrub, rengjort ansiktet. och hårförpackning osv...
I kväll regnar det i Götet, (neeeeej hösten är här!) så jag ska inte gör ngt speciellt. Ska kolla på Twilight filmen med chocklad brownie som mamma gjorde (mums). Och chatta med mina sköna geeks, (u know who u are). Det är min kväll. kanske låter det hur tråkigt som helst, men avkopplande är det, man behöver sådanna kvällar ibland.
Vilket betyder inget festande för min del, man skall ju ta det lungt när man mår dåligt, även om jag mår bättre än igår!

 



Obs: Innehåller fula ord, men I luv this song. När man lyssnar på låten tror man att de är värsta coola killar som sjunger. Men när man tittar på musik videon kan man inte hjälpa att skratta

Dagens LOL

Jag älskar humor därför lägger jag in en till "Dagens LOL" njut!


Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare.

Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner.

Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.



Sverige härmar

En sak jag irriterar mig reält på är att Sverige härmar Hollywood, comon som tex "mommas boys", ny finns det en svensk version som kallas "mammas pojkar". Och "i'm a celebrity get me out of here" nu finns det oxå en svensk version som heter "kändis jungeln", men dessvärre suger den reält. Jag kan fortsätta men hade bara lust att skriva av mig. Svergie sluta vara härma, hitta på egna grejer (hehe). Men en svensk show jag älskar är "ballar av stål" och den har Englad härmat oss med. Men Svergies version är mycket bättre.


http://www.harvardfilmarchive.org/images/hollywood.jpg

Ps: iden som jag skulle skriva om, skriver jag imorgon istället. Godnatt för er som ska lägga er

xoxo The City Girl

Dagens LOL

CIA hade en ledig tjänst som lönnmördare. Efter all bakgrundskontroll, intervjuer och tester, var där tre personer kvar.

Två män och en kvinna. För sluttestet, tog CIA agenterna en av männen till en stor dörr av metall och gav honom en pistol. "Vi måste veta om du följer dina instruktioner, oavsett omständigheter."

"Inne i rummet, kommer du hitta din fru sittandes i en stol. Döda henne." Mannen sa "Du skämtar, jag skulle aldrig kunna skjuta min fru" Då sa agenten "Då är du inte rätt man för jobbet.



Den andre mannen fick samma instruktioner. Han tog en pistol och gick in i rummet. Allt var tyst i ungefär fem minuter, sen kom mannen ut med tårar i ögonen. "Jag försökte, men kan inte döda min fru." Då sa agenten "Du har inte vad som krävs, gå du hem med din fru. "



Slutligen, var det kvinnans tur. Hon fick samma instruktioner, att döda hennes man. Hon tog pistolen och gick in i rummet.

Skott hördes, det ena efter det andra, de hörde skrik, slammer, smällar mot väggarna. Efter ett par minuter, blev allt tyst. Dörren öppnades långsamt och där stod kvinnan. Hon torkade svetten ur sin panna och sa...



"Pistolen är ju laddad med blanka skott, jag var tvungen att slå ihjäl honom med stolen"



What is it?

Tjena Peeps! Idag gick jag inte till skolan eftersom jag mådde inget vidare, så jag stannade hemma istället. För tillfället är jag hemma. Ska städa lite på mitt rum och sedan spa mig sj (hehe), man måste ju ta hand om sig själv lite extra när man mår dåligt. well vi hörs senare, då ska jag skriva om min ide som jag skrev om tidigare. (Hmm... Vad kan det vara?) well you just have to wait and see, talk to you guys later

http://www.mi6.co.uk/sections/girls/images/green.jpg

xoxo The City Girl

Jag skulle skämmas ihjäl mig!

Såg ni Idol igår? Alltså vad pinsamt det var. Stackars camilla som gjorde bort sig genom att jubla och hoppa  när det egentligen var Carolina som gick vidare. Först förstod jag inget men efter ett tag när man sa att det var Carolina som gick vidare, tyckte jag synd om henne att säkert halva Sverige skrattar åt henne. Så jävla pinsamt


Dagens LOL


Min åsikt om inlägget om Adriannas vikt

Människan är gravid, så såklart att man lägger på sig några kilon och att man tappar sin gamla snygga figur det är något som alla vet och de gäller också Adriana Lima. Hon är gravid och hon kanske har tappat för tillfället sin figur , men i hollywood kommer det snabbt tillbaks, men alltså lämna henne ifred och sluta skriva sådanna inlägg som den här nedan om vilken Adriana vi föredrar, big mama  eller den förra snygga Adriana. Hon är ju en människa som oss, som kan lägga och tappa vikt.

"Sexiga Victoria Secret" eller "Big Mama"?

Från blogg: Lifestyle of Brownsugar
Kändisar

Den brasiliansk fotomodellen Adriana Lima slog igenom som modell Victora's Secret. Många tjejer skulle döda för hennes utseende och i bloggosfären syns hon ofta. Nu ska Adriana bli mamma och har lagt på sig en hel del kilo. Brownsugar skriver: "Snart blir Adriana Lima mamma och damn vilken kroppsförändring!  Vilken bild gillar ni bäst? Den "sexiga victoria secret" modellen eller "big mama"?

 

 

Ha en underbar dag

xoxo The City Girl


RSS 2.0