Oprah läggs ner

Oprah showen ska läggas ner. Brukar ibland när jag har tråkigt kolla. Men jag visste att det här skulle komma ngn gång. Det är inte som om hon skulle fortsätta i hela sitt liv. Hon behöver njuta av livet. Det är inte som om hon är ung längre.

The Oprah Winfrey Show läggs ner

Fredag 20 november 2009 06:15
Tom Cruise hos Oprah Winfrey
Klassiskt Oprah-ögonblick: Tom Cruise kommer ut som galen

Oprah Winfrey, en av världens mest kända TV-personligheter kommer senare idag berätta för att hennes lika världsberömda talkshow kommer sluta sändas om två år.

Oprah Winfrey lägger ner (Daniel Alling rapporterar)

I gårdagens The Oprah Winfrey Show roade sig man med att få sluskar till män att klä sig bättre. Men dagens program kommer tilldra sig betydligt större intresse eftersom Oprah Winfrey då kommer att berätta för världen att hon bestämt sig för att hennes väldigt populära tv-program ska läggas ner. Visserligen först om två år, men att beslutet kommer redan nu väcker enorm uppmärksamhet i USA.

The Oprah Winfrey Show, har varit en av USA:s mest sedda talkshower under sina 23 år och ses varje vecka av 42 miljoner amerikaner och sänds dessutom vidare till 145 länder.
Winfrey, som startade programmet redan 1984, har under åren genom programmet blivit en av USA.s mest inflytelserika personer och dessutom mångmiljardär på kuppen. Hon ska när hon slutar istället fortsätta arbeta med sin egen tv-kanal, OWN, the Oprah Winfrey Network.

Oprah Winfrey har haft många prominenta gäster i sitt program under åren, hon stödde också öppet Barack Obama under förra årets presidentvalskampanj och så sent som i måndags hade hon den förra republikanska vicepresidentkandidaten Sarah Palin som gäst i programmet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0