I'm breaking a habit

Vilken tur man kan ha alltså. Idag skulle vi ha redovisning, och man skulle redovisa i grupp annars skall man redovisa ensam, och så gissa vad, min grupp dizzat mig och har skolkat. Så de förväntar sig nu att jag står och redovisar ensam. Så kmr rekton in och medela att vi har fått en extra dag. Så jag förväntar mig att få sms om en stund som frågar hur redovisningen gick. Ne nu slipper ni inte undan tjejer imorn ska det redovisas med er här varken ni gillar det elr ej.
Anyway ska idag träffa en dietist, vill prova på ngt nytt sedan är det en personlig tränare som gäller. Äter massor med junk food utan att gå upp ett kilo, men hur hälsosamt är det egentligen. Så tänkte jag på om jag skulle äta mer hälsosammare så skulle jag kanse bli ännu smalare. Så efter skolan ska jag dra till dietisten. Men jag ska iaf ite ge upp B&J, chai latte & chocklad, de tre kan jag ite vara utan.

http://www.dietist-info.nl/images/site-dietist.jpghttp://nathalieelina.blogg.se/images/2008/bj_13659874.gifhttp://www.medifast1.com/shopping/images/products/chai_latte_large.gifhttp://www.chokladbutiken.net/bilder/praliner_3.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0